De bloemenexport van de groothandel bloemen

Afgelopen jaar maakte de bloemenindustrie een flinke sprong qua landelijke omzet. Dit getuigt van een vertrouwen in de branche door zowel de binnenlandse als buitenlandse consument. Bij de groothandel van bloemen hebben ze dit ook gemerkt door een toename van de bloemenexport.

Groothandel bloemenDe bloemenexport van Nederland

De groei van de bloemenexport heeft veel sprongen gemaakt de laatste periodes. Zeker als je het vergelijkt met de planten branche. In 2017 is de export van de totale branche gestegen naar 6 miljard euro. Ben jij als bedrijf internationaal representatief of alleen in Nederland dan is het misschien handig om te gaan kijken naar de mogelijkheden om je bloemen te bestellen bij een groothandel voor bloemen. De groothandel biedt jou dezelfde of hogere kwaliteit maar doordat de afzet stukken groter is kunnen ze een lagere verkoopprijs hanteren. Wanneer de groothandel dan ook aan bloemenexport doen hebben ze vaak ook een groter assortiment doordat ze internationale partners hebben. Dit biedt je de kans om een unieke samenstelling aan te schaffen voor het interieur van je kantoor. Niet alleen het kantoor maar als particulier kan je natuurlijk ook terecht bij de groothandel in bloemen. Door het grote aanbod kan iedereen wel zijn of haar bloemenpakket vinden om zo de woonkamer of het kantoor leuk aan te kleden.

Bloemen voor iedereen

Een bloem bezit meer kwaliteiten dan dat men normaal gesproken denkt. Dus als jij op zoek bent om bijvoorbeeld de productiviteit van je onderneming omhoog te krikken is het verstandig om een bos bloemen te bestellen! Natuurlijk zal je enigszins sceptisch zijn maar uit onderzoek zijn de volgende punten naar voren gekomen die niet weerlegbaar zijn.
Een belangrijke factor op kantoor is een goede sfeer. Een goede sfeer wordt onder andere gecreëerd door vrolijke collega’s en een fris kantoor! Dit zijn vaak gevolgen op korte termijn en zijn geen garantie voor plezier. Op lange termijn heeft het echter ook voordelen voor je personeel. Uit onderzoek is gebleken dat de productiviteit op kantoor stijgt door de aanwezigheid van bloemen op kantoor. De stress en angstgevoelens die kunnen ontstaat gedurende de werkdag door tijdsdruk worden geneutraliseerd door de bloemen. De uitstraling en de geur samen schijnen hiervoor verantwoordelijk te zijn. Alleen de uitstraling zal ook je werknemers inspireren om eerder en langer met elkaar in gesprek te gaan. Dit heeft gunstige gevolgen voor de onderlinge relaties en daardoor ook voor de productiviteit op kantoor.

Bestel jouw bloemen bij www.mag-flowers.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *