Meubelstoffering is zo gek nog niet

Nee, als de stof van je stoel of bank er niet al te fraai meer uitziet en daardoor ook je woongenot iets afneemt, hoef je beslist niet meteen een nieuw bankstel en een nieuwe stoel te kopen. Welnee, integendeel zelfs. Je geeft je stoelen en bank een tweede leven door de meubelstoffeerder in te schakelen.

Andere sfeer

Door voor meubelstoffering te kiezen biedt jij je trouwe meubels een tweede kans. Bovendien krijg je zo de gelegenheid om door het opnieuw laten stofferen van je bank en stoel heel je interieur een andere sfeer en uitstraling te geven. En dat is nog altijd een stuk voordeliger dan nieuwe meubels kopen.

Nieuw interieur

Loop je huis maar eens door en weet dat je fauteuils, stoelen en banken prima opnieuw kunt laten bekleden met leder of stof. Je bank, die je misschien wel al heel lang hebt, lijkt zo weer als nieuw en ook je stoelen zullen onherkenbaar mooi zijn. Zorg voor wat nieuwe kussens op de bank en in de stoel en je kunt weer jaren vooruit met je ‘nieuwe’ interieur. Overigens kan de professionele stoffeerder ook prima uit de voeten met caravan- en bootkussens, net als met bureaustoelen en outdoor meubilair.

Stof en leer

Kies je voor meubelstoffering, dan denk je ook nog eens aan het milieu. De afvalbergen zijn immers al enorm en door jouw meubels een tweede leven te geven, scheelt dat in elk geval weer. Je zult overigens versteld staan van de mogelijkheden die de gespecialiseerde stoffeerder je biedt op het gebied van stof. Vrijwel alles is mogelijk, vrijwel alle kleuren zijn beschikbaar en de patronen en motiefjes zijn zo divers, dat je alleen al voor et uitzoeken van nieuwe stof voor je stoelen en bank even de tijd moet nemen. Overigens kies je uiteraard ook uit de verschillende beschikbare soorten leer als je dat liever op je stoelen of bank hebt.

Nieuw uiterlijk

Denk nooit te snel dat je iets nieuws moet kopen terwijl je je huidige meubels heel eenvoudig van een nieuw uiterlijk kunt laten voorzien. Wil (of moet) je iets nieuws omdat het er niet meer uitziet, bel dan vandaag nog de stoffeerder die je meubels en dus je interieur onherkenbaar mooi zal maken. Veel plezier alvast in je nieuwe woonkamer op je nieuwe bank.

Voor verdere informatie klik hier


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *